Actievoorwaarden opbergactie

 1. Bij aankoop, in de periode 18 september t/m 1 oktober 2017, van iedere verhuisdoos of geselecteerde opbergzakken, hierna te noemen ‘actie artikel’, ontvangt de klant een kortingscheque t.w.v.  € 5,- per gekocht actie artikel.

 2. Bij een onlinebestelling op Kwantum.be, in de periode van 18 september t/m 1 oktober 2017, van een actie artikel waarbij de bestelling opgehaald wordt in de winkel, ontvangt de klant de kortingscheque(s) bij het ophalen in de winkel. Bij thuisbezorgen ontvangt de klant de kortingscheque(s) in zijn pakket.

 3. De € 5,- kortingscheque is te verzilveren bij aankoop van € 25,-. Kortingscheques zijn  ‘stapelbaar’ dit wil zeggen dat bij een minimaal aankoopbedrag van € 50,- er twee cheques van € 5,- in te wisselen zijn (en dus een voordeel gegeven wordt van € 10,-), enzovoort.

 4. Kortingscheque(s) is/zijn te verzilveren in de periode van 2 oktober t/m 29 oktober 2017

 5. De actie is alleen geldig binnen bovengenoemde periodes.

 6. In zowel de Kwantum vestigingen in Nederland als online op Kwantum.nl ontvangt men de kortingscheque(s) bij aankoop van één van de geselecteerde opbergzakken.

 7. Het inwisselen van de bon met de kortingscheque kan alleen in de winkel verzilverd worden, niet in de webwinkel Kwantum.nl. 

 8. Kortingscheque(s) zijn inwisselbaar op het gehele assortiment van Kwantum (inclusief maak- en legkosten).

 9. Ruilen van een in de actieperiode gekocht actie artikel is ten alle tijden mogelijk (binnen de normaal geldende regels voor retourneren en ruilen).

 10. Bij het retour brengen van een in de actieperiode gekocht actie artikel, dient de bijbehorende kortingscheque  ook ingeleverd te worden.

 11. Op producten, gekocht met een kortingscheques, vervalt het recht op geld terug bij retour voor het verzilverde voordeelbedrag van de cheques. Bij een aankoop van een artikel van € 50,-, waarbij twee cheques worden ingeleverd wordt het artikel dus gekocht voor een prijs van € 40,-. Bij het retour brengen van dit artikel ontvangt de klant ook € 40,- retour (en geen € 50,-).

 12. De kortingscheque is niet inwisselbaar voor geld.

 13. Bij het inleveren van de kortingscheque heeft deze maximaal de waarde van de volledige transactie (er wordt dus geen geld terug gegeven op kortingscheques).

 14. In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit genomen worden door Kwantum.

 15. Het is niet toegestaan om kortingscheques aan derden door te verkopen of deze in te zetten voor commerciële doeleinden.

 16. Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de actie kunnen van deelname worden uitgesloten.

 17. Kwantum heeft het recht de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen, hiervan zal in dat geval melding worden gedaan op www.kwantum.be.

 18. Door deel te nemen aan deze actie verklaart de deelnemer akkoord te zijn met bovenstaande actievoorwaarden.

 19. Indien u een vraag, opmerking of klacht heeft kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers in de winkel, of mailen via de website kwantum.be/klantenservice.

Ook wij gebruiken cookies op deze site

Meer weten?Accepteer