Laagste prijs_header

Daar woon je beter van!

Hoogste korting of altijd de laagste prijs?

Wij geloven dat leuk wonen niet duur hoeft te zijn. Daarom garanderen wij altijd de laagste prijs. Vind je een artikel elders toch goedkoper?* Dan passen wij direct onze prijs aan, compenseren het prijsverschil én als dank ontvang je 10% korting op je volgende aankoop. Dit geldt ook voor actieaanbiedingen. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. 

Hoe werkt het?

 • Neem een advertentie, foto, folder of kassabon mee naar de winkel om het prijsverschil van het product aan te tonen.
 • De Kwantum medewerker checkt of het product van de concurrentie vergelijkbaar is met het Kwantum product op de volgende punten:
  • Zelfde materiaal +
  • Zelfde kleur, zelfde dessin+
  • Zelfde afwerking/ vorm+
  • Zelfde vulling +
  • Zelfde afmeting
 • Is aangetoond dat het product vergelijkbaar is en een lagere prijs heeft dan het Kwantum product? Dan krijg je het prijsverschil terug en ontvang je een tegoedbon voor 10% korting op je volgende aankoop!

Voorwaarden laagste prijs garantie

 • De laagste prijs garantie is geldig tot 14 dagen na aankoop van het product en geldt voor reguliere en actieprijzen
 • Bij een vergelijking van een online bestelling geldt de prijs van het winkelmandje (dus het product incl. dienst van leveren)
 • De laagste prijs garantie geldt ook voor een eerdere aankoop van Kwantum acties (binnen 14 dagen na aankoop)

Altijd de laagste prijs
Zelf doen of toch liever laten doen? Wij helpen je graag met het maken van deze afweging. Onze prijsstelling is eenvoudig, transparant en zonder poespas. Precies zoals wij zijn. Voor op maat gemaakte producten hanteren wij een inzichtelijke opbouw van de prijs. Inclusief maakkosten en orderkosten die je terugvindt op de orderbevestiging.

Artikel: alle artikelen zijn geprijsd. Dit is de meeneemprijs. Sommige artikelen kun je op verschillende manieren op maat laten maken of leggen. Soms zijn artikelen per meter, per rol, per liter of per eenheid geprijsd en kennen deze een minimale afleveringshoeveelheid. Wij geven je graag advies om hierbij de juiste hoeveelheid van het benodigde materiaal te bepalen.

Maakkosten: alle handelingen die wij voor je uitvoeren doen we professioneel en goed. En: altijd voor de laagste prijs. Wanneer je een artikel op maat wilt laten maken, laten leggen, of wilt laten bezorgen, dan onderscheiden wij de kosten voor arbeid (loonkosten) en de kosten voor de benodigde materialen voor de verwerking ervan. Denk hierbij aan banden en haken voor gordijnen of bijvoorbeeld de lijm voor de vloerbedekking. Deze kosten staan dan apart vermeld voor de orderbevestiging.

Orderkosten: voor de handelingen die wij verrichten om je bestellingen te kunnen verwerken, rekenen wij eenmalige orderkosten die je terugziet op de orderbevestiging. Wanneer je een bestelling plaatst, kunnen daar meerdere orders uit volgen die we seperaat verwerken. Met het trackingsysteem kun je de order(s) volgen. Voor iedere order die gereed is ontvang je van ons een bericht.

Zo weet je waar je voor kiest en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan!

Altijd garantie
Wij geloven dat leuk wonen niet duur hoeft te zijn. Daarom garanderen wij onze lage prijs met een prijsgarantie. Vind je een artikel elders toch goedkoper! Dan passen wij direct onze prijs aan, compenseren het prijsverschil en als dank ontvang je 10% korting op je volgende aankoop. Dit geldt ook voor actieaanbiedingen. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Wanneer je een bestelling doet voor een op maat gemaakt artikel, vragen wij je direct het volledige bedrag te betalen. Op die manier houden wij de kosten voor verwerking zo laag mogelijk en kunnen wij de laagste prijs blijven garanderen. Voor al onze producten, dus ook voor bestellingen geldt: niet goed? Geld terug!

Altijd tevreden
Een tevreden klant komt graag bij ons terug. Daarom vinden wij het belangrijk dat je tevreden bent. Heb je spijt van je aankoop, of valt het product tegen? Laat het ons weten zodat wij samen kunnen zoeken naar een passende oplossing. Dat is beloofd!

Vragen kun je altijd stellen via het contactformulier, of bekijk de pagina van de klantenservice.