kwantum_alles_laten_doen_raam_actie_header_880px_colom9_L

Actie gratis confectie

Regelmatig hebben wij voor een deel van onze ruime collectie gordijnen een ‘gratis confectie’-actie. Indien de actie ‘gratis confectie’ niet van toepassing is op het gordijn van je keuze, kun je alsnog zeer voordelig je gordijn op maat laten maken. We hopen je op deze pagina duidelijk te maken wat deze actie precies inhoudt. 

Bij de actie 'gratis confectie' wordt de arbeid van de door ons geselecteerde maakwijze voor de klant in mindering gebracht (dit geldt alleen voor dubbele plooi). Voor de benodigde materialen en overige handelingen worden de vastgestelde prijzen gehanteerd. Deze zijn terug te vinden op de orderbevestiging. Voeringstoffen zijn uitgesloten van deze actie, omdat de kosten van de arbeid niet opwegen tegen de lage productprijs. Gevoerde gordijnen koop je bij Kwantum altijd gegarandeerd voor de laagste prijs! 

Laat je in de winkel verder adviseren over de diverse mogelijkheden door onze vakbekwame medewerkers. De gordijnen waarvoor de lopende actie geldt, zijn duidelijk voorzien van ons 'gratis confectie'-label. Deze vind je zowel in de winkels als op de website terug.

Ook wij gebruiken cookies op deze site

Meer weten?Accepteer