Tapijt

Alles over vast tapijt

Is je oude tapijt versleten? Ben je op zoek naar een vloer die minder glad is? Of zoek je een vloer die lekker warm aan de voeten is in de winter?

Bij Kwantum heb je keuze uit een ruim assortiment vast tapijt in vele kleuren. Van hoogpolig tot laagpolig, met lussenpool of zonder. Misschien vind je het belangrijk dat je vloer veilig is voor je kinderen, zacht aanvoelt aan de voeten, of zoek je een vloer die makkelijk te vervangen is wanneer deze bevuild of kapot is. Welke wensen je ook hebt, bij Kwantum is er altijd een keuze die past bij je situatie en leefomgeving. En altijd voor de laagste prijs. 

Heb je al een keuze gemaakt voor één van onze vaste tapijten? Lees dan alles over het opmeten van je vloer en het plaatsen van vast tapijt, of bekijk onze handige tips voor het schoonhouden van je tapijt.

Heb je niet veel tijd? Weinig of geen ervaring met het plaatsen van vast tapijt en wil je dat het deskundig gedaan wordt? Geen zorgen! Laat je vloer door ons inmeten en plaatsen. Een deel van ons vast tapijt valt regelmatig onder onze ‘gratis geplaatst’ actie. Ga naar één van onze winkels of lees het hier.


Ook wij gebruiken cookies op deze site

Meer weten?Accepteer