PVC vloeren header

Alles over vinyl

Ben je op zoek naar een vloer voor in je badkamer? Denken je kinderen dat je vloer een kleurplaat is en ben je dus op zoek naar een vloer die gemakkelijk schoon te maken is? Zoek je een vloer die je kunt combineren met vloerverwarming? Of is je huidige vloer gewoon versleten?

Bij Kwantum helpen we je graag met het vinden van de juiste vinyl-vloer (ook wel bekend als PVC), welke wensen je ook hebt. Of je nu kiest voor een natuurlijke houtlook, gaat voor een betonuitstraling of toch liever een motief kiest; bij Kwantum is er altijd een keuze die past bij je woonwens. En altijd voor de laagste prijs.

Ons klik-vinyl zijn door het kliksysteem eenvoudig te plaatsen en zijn bovendien gemakkelijk te snijden en te onderhouden. Je kunt het inmeten en plaatsen natuurlijk ook door ons laten doen. Wij regelen het voor je! Lees alles over het voordelig laten plaatsen van je vloer door onze vakbekwame medewerkers. Onze vinyl-vloeren vallen regelmatig onder de ‘gratis geplaatst’ actie. Ga naar één van onze winkels of lees het hier online.

Lees hier alles over vinyl-vloeren. Van verschillende soorten tot onderhoud en instructie voor het plaatsen van je vinyl-vloer.

Ook wij gebruiken cookies op deze site

Meer weten?Accepteer