kwantum_alles_laten_doen_vloer_actie_header_880px_colom9_L

Actie gratis geplaatst vast tapijt en vinyl

Regelmatig hebben wij voor een deel van onze ruime collectie vinyl en vast tapijt een ‘gratis geplaatst’-actie. Indien de actie ‘gratis geplaatst’ niet van toepassing is op de vloer van je keuze, kun je alsnog tegen zeer voordelige tarieven je vloer laten plaatsen door onze professionele plaatsers.

Actievoorwaarden vinyl en vast tapijt ‘gratis geplaatst’:

  • Deze actie geldt alleen voor vinyl en vast tapijt dat in de winkel en op deze website voorzien is van het ‘gratis geplaatst’-label.
  • Alle benodigde materialen en overige handelingen (vloerlijm, plinten, verlijmen etc.) kunnen we leveren of uitvoeren tegen betaling als je dat wenst. Laat je in de winkel verder adviseren door onze medewerkers.
  • De actie geldt voor elke ruimte vanaf 16 m2 uitgezonderd toilet/badkamers, caravan/boot, tuinhuis en trappen.
  • Vloeren gratis geplaatst betekent dat wij de arbeid van het los plaatsen in mindering brengen. Het los plaatsen van je vinyl of vast tapijt is echter niet altijd de beste keuze. Dit is namelijk afhankelijk van:
                       - soort ondervloer tapijt
       - soort ondervloer vinyl
                       - soort ruimte
                       - soort vloer
                       - je gezinssamenstelling/mate van gebruik

Het kan dus wenselijk of noodzakelijk zijn om een andere plaatswijze te kiezen.

Voor de exacte voorwaarden van de actie 'gratis geplaatst', adviseren wij één van onze winkels te bezoeken. Onze vakkundige medewerkers kunnen je exact uitleggen hoe deze actie werkt. 

Ook wij gebruiken cookies op deze site

Meer weten?Accepteer