Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Slapen
  3. Dekbedden

Dekbedden voor alle seizoenen


4 seizoenen dekbed en alles daartussenin


Heerlijk onder de dekens kruipen. En dan het liefst onder een dekbed dat niet de dik of te dun is. Want je wilt voorkomen dat je midden in de nacht badend in het zweet of rillend van de kou wakker wordt. Ga je een dekbed kopen voor alle seizoenen, de winter of de zomer? Heb je een kingsize, tweepersoons- of eenpersoonsdekbed nodig? Of zoek je een dekbed voor de allerkleinsten thuis?


Dekbedden in alle soorten en maten


Ga je op zoek naar een dekbed? Dan kom je voor een aantal keuzes te staan. De dekbedden van Kwantum zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en voeringen. Afhankelijk van het bed waar je het dekbed voor gaat gebruiken en het seizoen kies jij het juiste dekbed.

Voor de zomerperiode zoek je een licht dekbed. Je wilt wel jezelf toedekken, maar het niet te warm hebben. Kwantum heeft hiervoor verschillende oplossingen. We hebben een speciaal zomerdekbed. Als je bijvoorbeeld een katoenen dekbed neemt, dan is dat ideaal omdat het heel goed transpiratie opneemt. Ideaal voor warme, zwoele zomernachten. Een katoenen dekbed is ook vaak anti-allergisch en is gemakkelijk te wassen.

Naast een speciaal winter dekbed of wollen dekbed, is er ook een dekbed voor alle seizoenen. Deze heet de 4 seizoenen dekbed. Het 4 seizoenen dekbed bestaat uit een tweetal dekens: een dunne en een dikke. De dunne gebruik je als zomerdekbed, de dikke in het voor -en najaar als de temperaturen schommelen, voor de echt koude winternachten gebruik je beiden.

Vergeet ook niet te kijken bij de hoofdkussens, dekbedovertrekken en hoeslakens. Bestel je gekozen producten online of kom langs in een van de Kwantum winkels bij jou in de buurt!