• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels
winkelwagen

Kies de juiste ondervloer voor je vinyl vloer

NL-BE-CP-Alles-over-vloeren vinyl-vloeren ondervloer header

Wanneer je een nieuwe vinyl vloer hebt uitgekozen, dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Een egaliserende, isolerende ondervloer mag daarom niet ontbreken! Een vochtwerende en dampdichte ondervloer verlengt de levensduur van je vinyl vloer. De geluiddempende en warmte-isolerende eigenschappen zorgen tegelijkertijd voor meer woonplezier. Ook ondervloeren en isolatiemateriaal vind je bij Kwantum altijd voor de laagste prijs.

Het is belangrijk dat je voor een ondervloer kiest die geschikt is voor het door jou gekozen vinyl vloer. Daarnaast vereisen bepaalde woonsituaties, zoals vloerverwarming, vloerverkoeling en optrekkend vocht onder de vloer, ook een speciale ondervloer. En woon je in een appartement of bovenwoning? Dan is het mogelijk dat een geluidsabsorberende ondervloer zelfs verplicht is. Informeer bij de woningbouwvereniging of de vereniging van eigenaren naar de eisen die voor je woning zijn vastgesteld. 

Bekijk in onderstaand schema de voordelen van onze Fini Floor ondervloer. Je kunt je vinyl vloer ook direct verlijmen op de ondervloer. Vraag een medewerker in de winkel naar de voorwaarden. 

NL-BE-DESK-CP-Alles-over-vloeren vinyl-vloeren ondervloer ondervloermatrix

* Voldoet aan de geluidsnorm van de woningbouwvereniging.