• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Gordijnen op maat

Gordijnen zijn echte sfeermakers. Verduisterend, lichtdoorlatend, effen of met print: bij Kwantum kies je uit ruim 290 stoffen. De gordijnen worden in eigen atelier voor jou op maat gemaakt. En als je wilt, komen we ze bij je thuis opmeten. Zo hoef jij straks alleen nog maar te genieten van het eindresultaat!

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie op-maat gordijnen
Bekijk gordijnen

Overgordijnen
✓ Isolerend
✓ Verduisterende optie
✓ Optimale privacy

Vitrages
✓ Luchtige sfeer
✓ Gefilterde lichtinval
✓ Behoud de doorkijk naar buiten

Inbetweens
✓ Luchtige uitstraling
✓ Lichtdoorlatend
✓ Gaat binnenkijken tegen

Verduisterende gordijnen
✓ Houdt licht voor 80%-100% tegen
✓ Lichtdicht of met semitransparante voering
✓ Optimale privacy

Voordelig gordijnen op maat bestellen

Bij Kwantum bestel je voordelig en eenvoudig je gordijnen op maat. Dankzij onze handige configurator was het online bestellen van gordijnen op maat nog nooit zo gemakkelijk. Zo heb je binnen no-time jouw op maat gemaakte gordijnen in huis!

Tip! Bestel je meerdere gordijnen online? Plaatst deze dan als één bestelling. Tijdens het samenstellen wordt aan de hand van de gekozen opties de prijs van je gordijnen op maat opnieuw berekend. Hiernaast kunnen prijzen van losse gordijnen variëren als er wel of niet meerdere gordijnen worden besteld. Wanneer meerdere gordijnen van dezelfde stof worden samengesteld, wordt de prijs per gordijn lager. Zodra gordijnen in een set zitten verandert de prijs omdat er efficiënter met de stof omgegaan kan worden, dat voordeel is voor jou!

Gordijnen op maat berekenen

We begrijpen dat je niet voor verrassingen wilt komen te staan wanneer je je gordijnen op maat laat maken. Daarom zie je direct de definitieve prijs van jouw gordijnen op maat, wanneer je deze online samenstelt. We denken graag met je mee over de ideale oplossing voor je woonwens. Onze vakbekwame winkelmedewerkers helpen je graag bij het maken van een keuze en kunnen je adviseren over de maakwijze en het opmeten van je gordijnen. Bij Kwantum vind je een breed én voordelig aanbod aan gordijnen en raamdecoratie op maat!