• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels
winkelwagen

Bureaulampen

NL-BE-PLP-Verlichting-Bureaulampen
Zwarte bureaulampen

1 - 5 van 5 producten

Bureaulamp Sue Zwart product

Bureaulamp Sue Zwart

(0)

29.-

Bezorgen 5 dagen

Bureaulamp Cerun Zwart product

Bureaulamp Cerun Zwart

(0)

29.-

Bezorgen 5 dagen

9% korting

Bureaulamp Riono product

Bureaulamp Riono

(0)

35.-32.-

Bezorgen 5 dagen

Bureaulamp Jaron Zwart product

Bureaulamp Jaron Zwart

5 (1)

22.-

Bezorgen 5 dagen

8% korting

Bureaulamp Industrie Grijs product

Bureaulamp Industrie Grijs

4.5 (2)

24.-22.-

Bezorgen 5 dagen

Bureaulampen kopen? Praktisch en leuk als sfeerverlichting

Bureaulampen: ze zijn niet weg te denken uit je werkkamer. Bij Kwantum vind je veel handige, trendy én voordelige bureaulampjes in verschillende varianten, kleuren en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een Scandinavische houten bureaulamp of aan (moderne) bureaulampjes waarvan je zelf de hoogte en richting waarin ze schijnen kan aanpassen. Zo gebruik je niet alleen als functionele verlichting, maar ook als sfeerverlichting voor in de avond. Koop er een lichtbron bij en je bent helemaal klaar. Kwantum, daar woon je beter van!

Haal jouw goedkope bureaulamp gewoon bij Kwantum!

De laagste prijs, wel zo fijn toch? Bij Kwantum profiteer je altijd van de laagste prijs. Daar kun je op rekenen. Mooi wonen hoeft namelijk niet duur te zijn. Bij Kwantum kun je kiezen uit prachtige bureaulampen van de hoogste kwaliteit en de mooiste designs. Het enige verschil met concurrenten is de prijs. Shop eenvoudig via onze webshop of breng een bezoekje aan een Kwantum winkel bij jou in de buurt. Met onze ruim 100 winkels moet dat wel goed komen!

Van industriële bureaulampen tot zwarte bureaulampen

Wat je smaak ook is, bij Kwantum hebben we voor ieder wat wils. Ongeacht je smaak, stijl of voorkeur: je kiest uit enorm veel soorten bureaulampen. Is jouw werkkamer met bureau industrieel ingericht? Dan mag een industriële bureaulamp natuurlijk niet ontbreken. Of ben je meer een liefhebber van rust in jouw kantoor? Dan zit je met een zwarte bureaulamp of witte bureaulamp altijd goed.