• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Ondervloeren & Isolatie

1 - 10 van 10 producten

Ondervloer Zachtboard Groen product

Ondervloer Zachtboard Groen

4.5 (6)

3.75 / m²

Binnen 2-3 werkdagen bezorgd

Ondervloer Finifloor product

Ondervloer Finifloor

4.1 (12)

15.50 / m²

Binnen 2-3 werkdagen bezorgd

Ondervloer Soundprotect Zwart Wit product

Ondervloer Soundprotect Zwart Wit

4.5 (2)

6.90 / m²

Binnen 2-3 werkdagen bezorgd

Ondervloer Top-Silent Oranje Wit product

Ondervloer Top-Silent Oranje Wit

4.5 (2)

6.40 / m²

Binnen 2-3 werkdagen bezorgd

Mat Anti-Slip 120x180 cm product

Mat Anti-Slip 120x180 cm

4.7 (50)

18.-

Binnen 2-3 werkdagen bezorgd

Ondervloer Iso-Top Wit Zilver product

Ondervloer Iso-Top Wit Zilver

4.3 (4)

3.25 / m²

Binnen 2-3 werkdagen bezorgd

Ondervloer Smartbase Oranje product

Ondervloer Smartbase Oranje

4.4 (7)

1.60 / m²

Binnen 2-3 werkdagen bezorgd

Ondervloer Green Lay Groen product

Ondervloer Green Lay Groen

(0)

10.50 / m²

Binnen 2-3 werkdagen bezorgd

Ondervloer Solidbase Wit Groen product

Ondervloer Solidbase Wit Groen

4 (2)

4.65 / m²

Binnen 2-3 werkdagen bezorgd

Ondervloer Dampdicht product

Ondervloer Dampdicht

(0)

1.22 / m²

Binnen 2-3 werkdagen bezorgd

Ondervloeren: een goede basis voor je vloer

Bij Kwantum vind je goedkope isolatiematerialen en ondervloeren voor laminaat, tapijt, PVC vloeren én vinyl vloeren. Een ondervloer heeft diverse voordelen: je egaliseert er kleine oneffenheden van de ondergrond mee en hebben een geluiddempende werking. Het zorgt ervoor dat je vloer langer mee gaat en het comfort hoger is. Daarbij zijn ondervloeren ook eenvoudig te leggen. Benieuwd welke ondervloer het beste bij jouw vloer past of wil je weten welke ondervloer goed samen kan met vloerverwarming? Bekijk dan alle benodigde informatie over alle vloeren eenvoudig online. Kwantum, daar woon je beter van!

Ondervloer kopen? Altijd de laagste prijs!

Iedere vloer vraagt om een specifieke ondervloer. Zo heb je geluiddempende ondervloeren, isolerende ondervloeren, groene ondervloeren, egaliserende ondervloeren en nog veel meer soorten ondervloeren. De grootste voordelen van een ondervloer is dat het materiaal zorgt voor een geluiddempende én isolerende werking. Geluidsoverlast is verleden tijd doordat geluid wordt gedempt door een ondervloer. Ideaal wanneer je in een gehorig huis woont. Als je kiest voor een isolerende ondervloer, dan zal de warmte in huis blijven hangen gedurende de wintermaanden en zal het koeler aanvoelen in de zomermaanden. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste ondervloer? Lees je dan goed in over het type ondervloer dat past bij jouw vloer. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en kun je nog jarenlang genieten van die nieuwe vloer!

Altijd een geschikte ondervloer voor laminaat en PVC

Wanneer je een vloer gaat leggen is het van belang dat je vooraf nadenkt over een ondervloer. Je wilt tenslotte zo lang mogelijk genieten van je vloer. Niet iedere vloer heeft een ondervloer nodig en de ene vloer is de andere niet. Zo dient een ondervloer voor laminaat over andere eigenschappen te beschikken dan bijvoorbeeld een tapijt ondervloer. Voor een laminaatvloer heb je een vochtwerende (isolerende) ondervloer nodig zodat het vocht niet van onderaf de vloer intrekt. Kies je voor een PVC-vloer? Dan is de keuze voor een goede PVC ondervloer geheel afhankelijk van jouw wensen en omstandigheden in huis. Zo kun je voor een isolerende ondervloer kiezen wanneer je graag de warmte in huis houdt. Liever een PVC-vloer met geïntegreerde ondervloer in huis welke óók nog eens gemakkelijk te leggen is? Ook dat hebben we bij Kwantum: neem een kijkje bij onze PVC klikvloeren. Voor ieder type vloer hebben we een geschikte ondervloer voor de laagste prijs. Als je op zoek bent naar goedkope ondervloeren en isolatiemateriaal, houd dan met regelmaat onze actiepagina in de gaten of bekijk onze folder zodat je zeker weet dat je geen enkele ondervloeren aanbieding mist!