• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Kun je vinyl plaatsen zonder naden?

Jij hebt onlangs een nieuwe vinyl vloer gekocht, nu nog de taak om de vinyl vloer te plaatsen. Het is de kunst om een vinyl vloer zonder naden te plaatsen voor een strakke, nette afwerking. Hierdoor kan vuil en stof niet achter blijven in de naden en is de vloer gemakkelijk schoon te houden. Maar hoe ga je te werk en plaats je jouw vinyl vloer zonder naden? Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van jouw ruimte.

Vinyl vloer zonder naden
Vinyl vloeren worden geleverd op een rol: hierdoor zijn de banen tot soms wel 4 meter breed. Bij Kwantum vind je vinyl rollen van 2 of 4 meter breed. De meeste vinyl rollen zijn 4 meter breed waardoor het doorgaans vaak mogelijk is om de naad weg te werken. Is jouw ruimte breder dan 4 meter? Dan kunnen onze vakkundige medewerkers in de winkel je goed adviseren als het aankomt op het plaatsen van een vinyl vloer zonder naden.

NL-BE-CP-Alles-over-vloeren pvc-vloeren tips-en-informatie wat-is-verschil-pvc-vinyl-vloer header-1

PVC of vinyl?

Er is vaak spraakverwarring over PVC-vloeren en vinyl vloeren. Technisch gezien is vinyl gemaakt van PVC. Bij Kwantum vind je daarom vinyl vloeren onder de categorie “PVC-vloeren”. PVC-vloeren of vinyl vloeren zijn ook bekend als zeil.