• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Veilig bestellen

Veilig bestellen en betalen
We garanderen dat je op onze websites veilig kunt winkelen. Door onderstaande handelingen zijn je persoonlijke gegevens en orders bij ons in goede handen.

SSL beveiliging
Pagina's met belangrijke en vertrouwelijke informatie worden met gecertificeerde SSL verbindingen (het Secure Socket Layer - Protocol) tot stand gebracht. Het protocol maakt gebruik van een beveiligde verbinding tussen de browser en een secure internet server. Daarnaast wordt het bericht gecodeerd waardoor de gegevens voor derden niet zichtbaar zijn. Door het gebruik van het SSL - protocol wordt het risico dat gegevens worden onderschept wanneer ze over het internet worden verstuurd drastisch verminderd.

Vertrouwelijke gegevens
Wanneer je een order plaatst in de webwinkel worden je gegevens vertrouwelijk behandeld. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en zullen alleen gebruikt worden voor de verwerking van je bestelling. Persoonlijke gegevens zoals een identiteitsbewijs, bankpas of bankafschrift hebben wij alleen nodig op het moment dat je je bestelling komt afhalen.
Meer over de Privacy Policy van Kwantum.

Alleen veilig betalen
Om een veilige betaling van de bestelling te garanderen, maakt Kwantum gebruik van een drietal betalingsmogelijkheden: Mister Cash, Mastercard en Visa.
Meer over betalen bij Kwantum.

Aflevering van de order
Wanneer je bestelling wordt bezorgd, kan de bestelling alleen door jou aangenomen worden en teken je voor ontvangst. Voor jou is dit een stukje zekerheid dat je bestelling niet in verkeerde handen komt. Daarnaast kun je je bestelling ook gratis ophalen in één van onze winkels. Hier vragen wij je om je legitimatiebewijs zoals ID-kaart, rijbewijs of paspoort.
Meer over bezorgen en/of ophalen.

Wat je zelf kunt doen om je gegevens zo goed mogelijk te beveiligen
Geef je wachtwoord nooit aan iemand anders.
Verspreid geen URL's van pagina's die je bekijkt wanneer je je profiel hebt geactiveerd.
Terug naar de klantenservice.