• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Gebruiksovereenkomst inzake toestemming beeldgebruik #kwantuminhuis

Wij vinden het te gek om te zien hoe jij met behulp van onze producten van jouw huis een thuis maakt! We zijn hier zo trots op, dat we dit graag aan anderen laten zien! Wanneer je een foto post met #kwantuminhuis, verleen je ons automatisch toestemming om jouw content te publiceren. Daarom is het belangrijk dat je weet waarvoor je toestemming verleent. Met deze toestemming verklaar je het volgende:

  • Dat je eigenaar bent van de content (avatar, tekst, profiel, afbeeldingen en video's);

  • Dat er geen andere personen of bedrijven zijn die gerechtigd zijn om met betrekking tot deze content aanspraak op eigendomsrechten te kunnen maken;

  • Met jouw akkoord verleen je Kwantum een niet-exclusief en niet-herroepbaar commercieel recht de content in welke vorm dan ook te vermenigvuldigen (waaronder onder andere video, internetpublicatie, reproductie, display, e-mail, publicatie en distributie) via onze eigen diensten, via diensten van derden, overal ter wereld en via elk willekeurig huidig of toekomstig medium, en zonder enige beperkingen of restricties;

  • Je gaat ermee akkoord dat jouw content door Kwantum of door anderen op aangeven van Kwantum kan worden gebruikt om afgeleide werken te maken, waaronder op zichzelf staand werk, werk in combinatie met schetsen, cartoons, onderschriften, films, kunstwerken, texturen of andere foto's;

Hoewel Kwantum commercieel redelijke inspanningen zal verrichten om jou als maker van de content te vermelden en een koppeling op te nemen naar jouw content of account, stem je ermee in dat een dergelijke vermelding niet is verplicht en dat dit geen voorwaarde is voor je toestemming tot het gebruik door ons van jouw content.

Je doet afstand van elk recht op inzage en/of goedkeuring van het voltooide werk waarin de content is opgenomen, de reclametekst die er mogelijk aan wordt gekoppeld of het doeleinde waarvoor het voltooide werk wordt ingezet. Verder doe je afstand van alle eventuele aanspraken op royalty’s waardoor je geen aanspraak hebt op inkomsten welke verkregen zijn/worden met betrekking tot jouw content of ons voltooide werk.

Wanneer je niet akkoord gaat met deze voorwaarden begrijpen wij dat volledig en is geen verdere actie vereist. We vinden het ontzettend leuk om onze producten op jouw kana(a)l(en) terug te zien en wij zijn ook zeer benieuwd naar eventuele nieuwe content die jij gaat plaatsen!

Heb je na aanleiding van deze informatie nog vragen of aanvullende suggesties voor ons? Neem dan contact met ons op via e-mail: socialmedia@kwantum.be.