winkels

Winkels

winkelwagen
schild icon
KOOPJES JAGEN - TOT 50% KORTING

Voorwaarden raambekleding op maat

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie tips-en-informatie acties voorwaarden-gratis-op-maat-gemaakt header

Hieronder vind je voorwaarden voor de actie 'gordijnen gratis confectie' en lees je de algemene voorwaarden voor op maat gemaakte gordijnen of raamdecoratie.

Gratis confectie

Bij de actie 'gratis confectie' wordt de arbeid van de door ons geselecteerde maakwijze voor de klant in mindering gebracht. Dit geldt alleen voor de maakwijze dubbele plooi. Voor de benodigde materialen en overige handelingen worden de vastgestelde prijzen gehanteerd. Deze zijn terug te vinden op de orderbevestiging. Voeringsstoffen zijn uitgesloten van deze actie.

Laat je in de winkel verder adviseren over de diverse mogelijkheden door onze vakbekwame medewerkers. De gordijnen waarvoor de actie geldt, zijn duidelijk voorzien van ons 'gratis confectie'-label. Deze vind je zowel in de winkels als op de website terug. 

Algemene voorwaarden

 • Een geplaatste order voor op maat gemaakte gordijnen of raamdecoratie kan niet meer gewijzigd, geruild of geannuleerd worden.

 • Bij bestellen geldt de op dat moment actuele prijs op de website of aan de kassa in de winkel.

 • Kwantum is niet verantwoordelijk voor foutief opgegeven maten.

 • Prijzen worden berekend exclusief ordervoorbereiding- en administratiekosten.

 • De leveringstermijn voor raamdecoratie op maat bedraagt ongeveer 4 weken vanaf de datum dat de bestelling is betaald. Voor gordijnen op maat geldt ongeveer een leveringstermijn van 3 weken. In vakantieperiodes kan de levertijd oplopen tot ongeveer 5 weken.

 • Marges gordijnen op maat: - Marge afwijking stofhoogte t.o.v. ingegeven maten: houd rekening met een marge in de hoogte van +/- 1,5 cm bij overgordijnen en +/- 1  cm bij vitrages. - Marge afwijking stofbreedte t.o.v. ingegeven maten: houd rekening met een marge in de breedte van 1%.

 • De gordijnen worden standaard met de ‘goede kant van de stof’ aan de kamerkant op maat geconfectioneerd.

 • Gordijnen moet vaak nog uithangen, dat is zeker het geval bij gordijnstof van natuurlijke materialen zoals katoen en linnen, deze natuurlijk stoffen kunnen ook krimpen 

  of uitzetten op basis van de vochtigheid in de directe omgeving.

 • Alle prijzen zijn inclusief band en haken of ringen, exclusief roede, rail en toebehoren.

Download de voorwaarden en specificaties voor:

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie tips-en-informatie acties voorwaarden-gratis-op-maat-gemaakt download-voorwaarden-gordijnen-op-maat
Leveringsvoorwaarden gordijnen op maat