winkels

Winkels

winkelwagen

Kleurstalen bestellen: zeker van de juiste keuze

Wanneer je nieuwe raamdecoratie of gordijnen uitkiest, doe je dat natuurlijk heel bewust. Het kan dan best een uitdaging zijn om te bepalen of jouw favoriete raambekleding ook echt bij je past. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om eerst vrijblijvend kleurstalen te bestellen van gordijnen en raamdecoratie, voordat je je definitieve keuze maakt.

Vergelijk en kies!
Voel thuis eens rustig aan de stof en zie wat het licht gedurende de dag en avond met de raambekleding en de ruimte in huis doet. Bepaal of de kleur of het dessin écht mooi past bij de overige inrichting. Onze kleurstalen zijn extra groot, waardoor ze je een goed beeld geven van het product. Door meerdere kleurstalen te bestellen, kun je deze makkelijk vergelijken en kies je met 100% zekerheid jouw favoriete gordijnstof of raamdecoratie.

Kleurstalen bestellen:
Nadat je jouw kleurstalen hebt besteld, worden deze binnen 2 à 3 werkdagen bij je thuis geleverd. De kleurstalen passen door de brievenbus, dus je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Wil je een kleurstaal bestellen? Bekijk onze collectie raambekleding op maat en bestel de kleurstaal via de productpagina van jouw favoriete product.

NL-BE-CP-Stalen Algemeen ROM GOM
Bekijk kleurstalen raambekleding