• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Alles over verf

NL-BE-CP-Alles-over-verf soorten header

Toe aan een nieuw kleurtje op je muur? Krijg je gezinsuitbreiding en moet de slaapkamer babyproof worden? Ga je verbouwen? Is je huis toe aan een opknapbeurt? Gaat je oudste op kamers? Of heb je een nieuw huis gekocht en moet daar alles nog geschilderd worden?

Bij Kwantum heb je keuze uit een groot assortiment verf voor binnen, in veel soorten en kleuren. Van grondverf of primer tot aan acryl-, structuur- en krijtverf. Iedere verf heeft natuurlijk zijn eigen voordelen en eigenschappen. Welke soort je ook kiest, onze verf is altijd op waterbasis, goed dekkend en geschikt voor binnenshuis. Welke wensen je ook hebt, bij Kwantum is er altijd een keuze die past bij je woonwens. En altijd voor de laagste prijs. Vind je de verf ergens anders goedkoper, dan krijg je het prijsverschil terug, plus 10% korting op je volgende aankoop.

Lees hier alles over verf. Van verschillende soorten het kiezen van jouw kleur tot algemene verftips en uitleg over het aanbrengen van muurverf het verven met krijtverf en het gebruik van lakverf.

NL-BE-CP-DESK Alles-over-verf soorten-verf
Muurverf, trendkleuren
40 trendkleuren