• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Welk vloerkleed bij bruine bank

NL-BE-CP-Alles-over-vloerkleden tips welk-vloerkleed-bij-bruine-bank-header1

Welk vloerkleed bij een bruine bank?

Een bruine bank is een mooie, klassieke blikvanger. Wil je deze combineren met een vloerkleed? Zorg er dan voor dat het vloerkleed het juiste formaat heeft. Het mooiste is om een vloerkleed te kiezen die net verdwijnt onder de bank (niet aan de achterzijde uitsteekt) en losse meubelstukken aan elkaar verbindt. Verbind bijvoorbeeld de bank met de salontafel om een rustig geheel te creëren.

Een tweede mogelijkheid is om te kiezen voor een kleiner vloerkleed, bijvoorbeeld onder de salontafel, die de bank niet raakt. Dit is een subtiele blikvanger. Zorg ervoor dat het kleed rondom de salontafel iets uitsteekt, maar niet teveel.

NL-BE-CP-Alles-over-vloerkleden tips welk-vloerkleed-bij-bruine-bank header2

Welke kleur vloerkleed bij een bruine bank?

Bruin is een prachtige naturel kleur. Het zorgt voor warmte in je interieur en heeft een comfortabele uitstraling. Heb je een bruine bank en wil je deze graag combineren met een vloerkleed? Kies voor beige of lichte, natuurlijke kleuren als je de rust wilt bewaren. Wil je het bruin liever combineren met een mooi contrast en zo een blikvanger creëren? Dan zijn turquoise, koningsblauw en hemelsblauw goede keuzes!