• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Verfinspiratie met interieurvanmies

Je interieur een make-over geven hoeft niet veel tijd en geld te kosten. Met een likje verf kom je namelijk al heel ver, verder dan je denkt. Interieurvanmies, ook wel bekend als Michelle Weijnschenk, heeft haar estibule al sinds zij in haar nieuwe woning woont hoog op het lijstje staan om aan te pakken. En dus gaf zij haar hal een make-over. Vanaf nu geeft de entree in haar huis direct een mooie sfeer. Michelle laat je zien hoe je met kwalitatieve verf een hele nieuwe look en feel creëert. Benieuwd naar het resultaat? Laat je inspireren!

Before

NL-BE-Woondossier - Verf - Interieurvanmies - Before

After

NL-BE-Woondossier - Verf - Interieurvanmies - After

De favoriete kleur van Mies

Muurverf Mat Olijf Groen 1 l product

Muurverf Mat Olijf Groen 1 l

(0)

19.-

Alleen in de winkel

NL-BE-Woondossier - Verf - Interieurvanmies - Gang 1
NL-BE-Woondossier - Verf - Interieurvanmies - Gang 2
NL-BE-DESK-Divider

Over Michelle

NL-BE-Woondossier - Verf - Interieurvanmies - Michelle

Michelle van het Instagram account @interieurvanmies heeft inmiddels al meer dan 500 woningen mogen inrichten als interieurstylist. Daarnaast geeft ze cursussen hoe jij zelf ook het roer om kunt gooien en stylist kunt worden. Ze deelt dagelijks concrete interieur en shoptips op haar kanalen. Naast haar projecten, houdt ze zelf ook énorm van klussen en ging ze met de verf van Kwantum aan de slag in haar Vestibule. Wat een enorm verschil is het geworden!

Bekijk meer verf make-overs

NL-BE-Woondossier - Verf - Influencer verf Misty Mauve
Make-over met @lterveld

Een kleurrijke make-over van het washok door Leonie ter Veld

Leonie ter Veld, ook wel bekend van haar blog Gewoon wat een studentje 's avonds eet, is al een tijd druk bezig met de verbouwing van haar Haarlemse droomhuis. Zelfs haar washok tovert ze om tot een kleurrijke ruimte.

Een japandi keuken make-over door styleandsugar

Greet van der Veen, ook wel bekend als Style and Sugar, gaf haar keuken een make-over. Met een kleine aanpassing creëert ze een nieuwe en warme look.