• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Betaalwijzen

Betalen met Mister Cash

Met Bancontact / Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveilingsmethodes van je eigen bank. Je kunt direct gebruik maken van Bancontact / Mister Cash, zonder dat je zich daarvoor hoeft aan te melden of specifieke software moet installeren. 

Als je een online aankoop wilt doen, geef je eerst de gevraagde gegevens van je betaalkaart in. Vervolgens kom je terecht in een nieuw scherm. Je hebt dan je digipass nodig, die je ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Mister Cash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. Je ontvangt op het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je op het computerscherm jouw identiteit en jouw betaling. Lees meer over het bestelproces voor online bestellen. 

Veilig online betalen met VISA en MASTERCARD

Je kunt via onze website met zowel VISA als Mastercard betalen. Na het invullen van je creditcard gegevens vindt er een autorisatie plaats op invoer van de juiste gegevens. Pas als je bestelling bezorgd is, wordt het bedrag van je creditcard afgeschreven. Bij gebruik van een creditcard betaal je dus feitelijk pas bij aflevering.

Nadat je betaling succesvol is afgerond ontvang je per E-mail de orderbevestiging. Deze orderbevestiging is tevens je aankoop- of haalbewijs, dus zorg altijd dat je het juiste E-mailadres hebt ingevuld.

Artikelen op rekening aanschaffen?

Het is bij Kwantum niet mogelijk om op rekening artikelen aan te schaffen. Indien gewenst kunnen wij op jouw verzoek een BTW factuur op naam van het bedrijf verstrekken.

Terug naar de klantenservice.