winkels

Winkels

winkelwagen

Jij tevreden? Wij ook!

Bij Kwantum vind je altijd een ruim assortiment voor de laagste prijs. Of het nu gaat om raambekleding, vloeren of juist dat likje verf of nieuw behang. Volop keus! Ook voor de nieuwste woonaccessoires, verlichting en meubelen zit je goed. We geven graag advies op maat en helpen bij het maken van de juiste keuze. Want wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

  • Prijsgarantie: Vind je het bij ons gekochte product ergens anders goedkoper, dan krijg je van ons het prijsverschil terug, plus 10% korting op je volgende aankoop binnen 14 dagen.

  • Productgarantie: Je gekocht producten zijn belangrijk voor ons. Voldoet het product niet aan je verwachtingen? Dan mag je hiermee altijd terug naar de winkel komen. Je hebt minimaal 2 jaar garantie en op enkele producten zelfs 20 jaar.

  • Ruilen: Ruilen is mogelijk binnen 14 dagen op vertoon van de kassabon of orderbevestiging die je per E-mail hebt ontvangen en het product in ongeschonden originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk)

  • Veilig online kopen: Altijd veilig en vertrouwd kopen bij Kwantum en is de website beveiligd met SSL certificaten.

Voor al je vragen en/of klachten kun je terecht bij één van onze medewerkers bij de informatiebalie in de winkel. Daarnaast kun je op deze website ook veel informatie terugvinden. 

Terug naar de klantenservice

NL-BE-Witte-banner-2-3-row
Wettelijke garantie