• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Levertijden

Wat zijn de levertijden voor een bestelling op maat?

Wanneer je een product op maat hebt besteld, dan moet je iets meer geduld hebben. We doen ons uiterste best om de geschatte levertijd aan te houden. 

Wat is de levertijd voor raambekleding of gordijn op maat?

Jouw raambekleding is belangrijk voor ons en verdient de nodige aandacht. We doen dit professioneel en goed in ons eigen atelier. Zo kunnen we je raambekleding op maat tot in de puntjes controleren. Voor, tijdens en na het productieproces. Je bent dan zeker van een goed product, tegen de laagste prijs. Je wilt natuurlijk graag zo snel mogelijk van je nieuwe raambekleding kunnen genieten. We doen daarom ons uiterste best om je raambekleding op maat zo snel mogelijk te leveren.

In verband met de Corona-maatregelen in onze ateliers bedraagt de geschatte levertijd voor raamdecoratie op maat momenteel 4 tot 8 weken en bedraagt de geschatte levertijd voor gordijnen op maat momenteel 4-5 weken. De geschatte levertijd is afhankelijk van het type raambekleding dat je bestelt. Deze levertijden staan vermeldt bij ieder artikel op de website. 

Wat is de levertijd voor een vloerkleed op maat?

Onze vloerkleden op maat zijn een unieke toevoeging voor je interieur. Wij zorgen ervoor dat je het vloerkleed van jouw keuze zo snel mogelijk ontvangt. We houden hiervoor een levertijd van ongeveer 3 weken aan. 

Terug naar de klantenservice.