Levertijden

Wat zijn de levertijden voor een bestelling op maat?

Wanneer je een product op maat hebt besteld, dan moet je iets meer geduld hebben. We doen ons uiterste best om de geschatte levertijd aan te houden. 

Wat is de levertijd voor raambekleding of gordijn op maat?

Nieuwe raambekleding, daar wil je graag meteen van kunnen genieten. Heb je gekozen voor raambekleding op maat, dan moet je iets meer geduld hebben. Wij begrijpen dat dit vervelend is, daarom doen we ons uiterste best om je raambekleding op maat zo snel mogelijk te leveren. We rekenen hier ongeveer 4 weken* voor. Waarom? Jouw raambekleding is belangrijk voor ons en verdiend de nodige aandacht. We doen dit professioneel en goed in ons eigen atelier. Zo kunnen we je raambekleding op maat tot in de puntjes controleren. Voor, in en na het productieproces. Je bent dan zeker van een goed product, tegen de laagste prijs.

In verband met de Corona-maatregelen in onze ateliers bedragen momenteel de levertijden van raamdecoratie op maat en gordijnen op maat ongeveer 6 en 8 weken.

Wat is de levertijd voor een vloerkleed op maat?

Onze vloerkleden op maat zijn een unieke toevoeging voor je interieur. Wij zorgen ervoor dat je het vloerkleed van jouw keuze zo snel mogelijk ontvangt. We houden hiervoor een levertijd van ongeveer 6 weken* aan. 

*in vakantieperiodes kan de levertijd oplopen tot ongeveer 6 weken.

Terug naar de klantenservice.