• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Retourneren pakketdienst voor kleine artikelen

Heb je een klein of licht artikel en ga je liever niet naar één van onze winkels?

Wanneer je het product niet in kan of wil leveren bij één van onze winkels, dan kun je ervoor kiezen om het zelf retour te sturen. Je kan deze optie gebruiken als je kleine of lichte artikelen terug wil sturen. Onder kleine of lichte artikelen wordt het volgende verstaan: als de artikelen los niet groter zijn dan 1,75 meter en het totaalgewicht niet meer is dan 30 kg. Dit zijn artikelen die je via de pakketdienst kunt versturen.

Let op: Deze optie is alleen geldig als je het artikel hebt laten bezorgen. De kosten voor het retourzenden worden niet vergoed. Op maat gemaakte, geknipte of gesneden artikelen kun je niet retourneren.

We adviseren je om de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Download het retourformulier en vul deze in.
Stap 2: Print je ingevulde retourformulier uit en voeg het originele aankoopbewijs bij.

Stap 3: Verpak het product, indien redelijkerwijs mogelijk, in ongeschonden originele verpakking en voeg het retourformulier met het originele aankoopbewijs toe.

Stap 4: Plak het adreslabel van het retourformulier op het pakket.

Stap 5: Ga naar de dichtstbijzijnde PostNL winkel en verzend het pakket.

Stap 6: Zodra het product ontvangen is, krijg je van ons een bevestigingsmail. Je ontvangt de terugbetaling binnen 14 dagen op de rekening waarmee je betaald hebt van zodra wij het product hebben ontvangen of tot je hebt aangetoond dat het product werd teruggestuurd, naar gelang welk tijdstip eerst valt.