• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Tips en informatie over raambekleding

Eigenlijk sta je niet vaak stil bij wat goede raambekleding doet voor je woonplezier. De zon die ’s ochtends door je gordijnen kiert en op je gezicht kriebelt. De boze wereld buitensluiten door je achter de gordijnen te verstoppen en lekker binnen te blijven. Even ontglippen aan de glurende blikken van de buren door je shutters te sluiten.

We dat het kiezen van de juiste raambekleding niet altijd even makkelijk is. Wat zijn de voordelen van de verschillende soorten raambekleding? Welke soorten raamdecoratie zijn er nou eigenlijk? Bij Kwantum helpen we je graag bij het vinden van de juiste raambekleding, welke wensen je ook hebt. Of je nu kiest voor gordijnen of jaloezieën, we hebben altijd een keuze die past bij je woonwens. En natuurlijk in de stijl die jij mooi vindt, van natuurlijke materialen tot fleurige dessins. Heb je geen standaard maat raam? Dan maken we je raamdecoratie ook op maat. En dat voor gegarandeerd de laagste prijs.

Heb je online mooie gordijnen of raamdecoratie gezien? We adviseren je om het product altijd eerst in het echt te bekijken, voordat je je bestelling plaatst. Zo weet je zeker dat de kleur van de gekozen raambekleding daadwerkelijk overeenkomt met de kleuren op je beeldscherm of gedrukte kleuren in de folder. Ga hiervoor naar de winkel, of bestel online kleurstalen.

NL-BE-CP- Alles-over-raamdecoratie tips-en-informatie meetinstructies - Banner
Bekijk meetinstructies