• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen zorgen voor een flinke dosis warmte. Kies uit een van de vele kwalitatieve stoffen. Laat het gordijn eventueel voeren voor optimale bescherming tegen zon en verbetering van de akoestiek. En als je wilt, komen we ze bij je thuis inmeten en monteren.

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie op-maat vouwgordijnen-op-maat verduisterende-vouwgordijnen
NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie op-maat vouwgordijnen-op-maat lichtdoorlatende-vouwgordijnen
NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie op-maat vouwgordijnen-op-maat inbetween-stoffen

Verduisterende vouwgordijnen
✓ Houdt licht voor 80%-100% tegen
✓ Lichtdicht of met semitransparante voering
✓ Optimale privacy

Lichtdoorlatende vouwgordijnen
✓ Sfeervolle uitstraling
✓ Laat natuurlijk daglicht binnen
✓ Gaat binnenkijken tegen

Inbetween stoffen
✓ Natuurlijke lichtinval
✓ Soepelvallende stoffen

NL-BE-DESK-CP-Alles-over-raamdecoratie persoonlijk-advies
Raam advies en opmeten

Goedkope vouwgordijnen op maat bestellen

Bij Kwantum maken we het je graag zo eenvoudig mogelijk. Zo bestel je jouw vouwgordijnen op maat gemakkelijk zelf middels onze raam configurator. Kies de stof uit die jij het mooiste vindt en volg de stappen. Bij iedere stap voorzien we je van handige informatie en tips die jou helpen bij het samenstellen. Aan de hand van jouw woonwensen worden jouw vouwgordijnen op maat geconfectioneerd. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan helpen onze medewerkers in de winkel je graag bij je keuze en adviseren ze je graag over de beste prijs, de maakwijze en het correct opmeten van je gordijnen.

Verduisterende vouwgordijnen op maat

Bij Kwantum kies je uit uit ruim 300 stoffen om jouw vouwgordijnen op maat volledig naar wens te maken. Zo kun je kiezen uit lichtdoorlatende vouwgordijnen op maat en verduisterende vouwgordijnen op maat. Met lichtdoorlatende vouwgordijnen is de inkijk naar binnen beperkt en profiteer je tegelijkertijd van een grote hoeveelheid licht die naar binnen schijnt. Met verduisterende vouwgordijnen op maat blokkeer je juist de lichtinval van buiten. Ideaal voor de ramen in de slaapkamer bijvoorbeeld! Linnen vouwgordijnen op maat? Ook die hebben we! We zijn niet voor niets dé nummer 1 in raam en vloer!