• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Online verkoopvoorwaarden

Altijd veilig en vertrouwd bij Kwantum! De website is beveiligd met SSL certificaten. 
Lees meer over veilig bestellen of bekijk de Algemene voorwaarden. 

Ruilen of retourneren van online aankopen
Ben je niet tevreden over je aanschaf bij Kwantum? Bij online bestellingen is ruilen altijd mogelijk. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van de producten op vertoon van een aankoopbewijs c.q orderbevestiging. Zorg voor een ongeschonden orginele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Liever je geld terug? Bij Kwantum is dat geen probleem, vergeet je kassabon of aankoopbewijs niet!

Hoe je je artikelen kunt teruggeven of ruilen is afhankelijk van of je je online aankopen hebt laten bezorgen of hebt opgehaald in de winkel.

  • Bij internetbestellingen waarbij je de bestelling zelf hebt afgehaald in één van onze winkels ga je hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst naar de dichtstbijzijnde winkel. Neem je orderbevestiging c.q aankoopbewijs mee, dit is je garantiebewijs. Je kunt ook door het invullen van het modelformulier aangeven dat je gebruikt wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht.

  • Internetbestellingen waarbij je je aankoop hebt laten bezorgen, kun je altijd in 

    één van onze winkels retourneren. Hiernaast kunnen de producten teruggestuurd of opgehaald worden, dit is afhankelijk van het product. Volg hiervoor de stappen voor retouren.  Je kunt ook door het invullen van het modelformulier aangeven dat je gebruikt wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht. De producten moeten binnen 14 dagen na de je melding om gebruik te maken van het herroepingsrecht retour gezonden te worden. De kosten voor het retourzenden worden niet vergoed.

  • Nadat wij je bestelling in goede staat hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag incl. bezorgkosten binnen enkele dagen terugbetaald middels het betaalmiddel waarmee je de bestelling hebt betaald. Het terugbetalingstermijn is maximaal 14 dagen nadat je hebt aangegeven je bestelling te retourneren of wanneer er een bewijs getoond kan worden dat de bestelling retour verstuurd is.

Terug naar de klantenservice.