• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Verliefd op velours

NL-BE-DESK-CP-Verliefd op velours-Header

Gordijnen van velours

We hebben ons hart verpand aan velours gordijnen, zo blijft wel uit de populariteit van deze stof. Niet zo gek: de stof is ‘aaibaar’ en heeft een rijke uitstraling. Ook een oogje op velours? Kom eens flirten in de winkel of bekijk direct onze velours stoffen.

NL-BE-DESK-CP-Verliefd op velours-De trend
Gordijnen

Zachte, aaibare materialen zijn een woontrend

De afgelopen jaren is thuis een nog belangrijkere plek geworden, waar veel tijd doorbrachten. Eén van de redenen dat we ons huis nog meer zijn gaan beschouwen als een veilige thuishaven. Waarbij we behoefte hebben om ons te omringen met zachte, aaibare materialen. Het is één van de redenen waarom velours zo razend populair is.

Verliefd op velours:

Gordijn Velours Juliet Naturel product

Gordijn Velours Juliet Naturel

2 (1)

25.- / m

Bezorgen 3 weken

Gordijn Velours Romeo Groen product

Gordijn Velours Romeo Groen

4.7 (3)

31.- / m

Bezorgen 3 weken

Gordijn Rosy Oker product

Gordijn Rosy Oker

4.3 (18)

20.- / m

Bezorgen 3 weken

Gordijn Velours Romeo Roze product

Gordijn Velours Romeo Roze

4 (2)

31.- / m

Bezorgen 3 weken

NL-BE-DESK-Divider

Luxe hotelgevoel

Met velours gordijnen zorg je voor een luxe hotelgevoel in je eigen huis. Ze voegen een flinke dosis sfeer en warmte toe aan een ruimte. Dit komt door de rijke uitstraling, de zachte stof en de intense kleuren. Dat laatste komt doordat verf heel goed pakt op natuurlijke vezels zoals katoen (dat ook in velours zit).

NL-BE-DESK-CP-Verliefd op velours-Luxe hotelgevoel
NL-BE-DESK-Divider

Velours gordijnen in de slaapkamer

Hou je van een donkere slaapkamer? Dan zijn velours gordijnen ook geschikt. Ze laten weinig daglicht door, doordat de stof dicht geweven is.

NL-BE-DESK-Divider

Soorten velours

Je kunt bij Kwantum kiezen voor velours gemaakt van 100% polyester of voor een mix van katoen en modal. Wat de beste keuze is, hangt onder meer af van je smaak en je thuissituatie. Lees meer over de stofeigenschappen van velours en ontdek of deze stof past bij jouw woonwensen.

NL-BE-DESK-Divider
NL-BE-DESK-Divider

Ook handig om te weten

Bij Kwantum kun je kiezen uit diverse maakwijzes: een enkele-, dubbele-, en driedubbele plooi, een ringgordijn, wavegordijn of vouwgordijn. Het meest gangbaar is een dubbele plooi. Bij hoge gordijnen is een dubbele of driedubbele plooi aan te raden omdat de stof dan mooi en rijk valt. Maar ook een waveplooi is geschikt voor zwaardere gordijnstoffen zoals velours.

Lees meer over de verschillende maakwijzes voor gordijnen op maat.

NL-BE-DESK-Divider

Kiezen maar!

Bij Kwantum bestel je gemakkelijk kleurstalen voor je nieuwe raambekleding. Vergelijk thuis rustig welke kleur en welk materiaal het beste bij de rest van jouw interieur past. Zo ben je 100% zeker van je keuze. 

Kun je wel wat extra hulp gebruiken? Onze professionals helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Zo vind jij raambekleding die past bij jouw stijl, smaak én persoonlijke woonsituatie. Ga naar één van onze winkels en vraag om advies.

NL-BE-DESK-Divider

Meer raambekleding woondossiers:

NL-BE-DESK-Divider

Een hotel chique interieur met velours gordijnen in de slaapkamer en woonkamer

Wil jij een interieur dat de allure van een chique hotel uitstraalt? Ontdek de weelderige wereld van velours gordijnen en geef jouw huis een verfijnde, hotel chique uitstraling. Van de slaapkamer tot de woonkamer, velours gordijnen voegen niet alleen een vleugje luxe toe, maar creëren ook een warme en comfortabele sfeer.

Velours gordijnen in de slaapkamer voor gezelligheid en comfort

Breng een gevoel van luxe naar de slaapkamer met velours gordijnen. De zachte stof zorgt niet alleen voor een verduisterend effect, maar creëert ook een knusse en warme sfeer die perfect is voor ontspanning en rust.

Stijlvolle velours gordijnen in de woonkamer

In de woonkamer worden velours gordijnen een statement van stijl. De prachtige plooien en diepe kleuren voegen een onmiskenbare luxe toe aan de ruimte. Laat de velours gordijnen de aandacht trekken.