• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Gordijnen tegen kou

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie tips-en-informatie raamdecoratie-kiezen gordijnen-bij-openslaande-deuren-schuifpui header1

Gordijnen tegen kou

Met de gure kou buiten is het heerlijk om er binnen behaaglijk warm bij te zitten. Gordijnen die kou tegenhouden bieden hiervoor uitkomst: ze zijn mooi én praktisch. Door gordijnen boven een radiator te hangen, kunnen ze warmte vasthouden. Hang ze echter niet voor de radiator: dan houden ze warmte tegen.

Gevoerde gordijnen

Gordijnen met een dikke stof én voering zijn de beste gordijnen tegen de kou. De dikke stoflagen zorgen voor een isolerende werking. Doe de gordijnen zoveel mogelijk dicht om de warmte binnen te houden. Een extra voordeel van gordijnen met een zware stof en voering is dat ze er door het gewicht altijd strak bijhangen en een volle, luxe uitstraling geven.

Bij Kwantum heb je de keuze uit standaardmaten gordijnen en gordijnen op maat. Veel van onze gordijnen worden gratis op maat gemaakt! Wil je graag advies over welke gordijnen je het beste kunt kiezen? Kom langs in één van onze winkels. We helpen je graag!