• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Wat zijn horizontale jaloezieën

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie tips-en-informatie raamdecoratie-kiezen wat-zijn-horizontale-jaloezien

Horizontale jaloezieën krijgen veel aandacht in de laatste woontrends. En niet voor niets: jaloezieën zijn een prachtige aanwinst voor ieder interieur.  Deze raamdecoratie bestaat uit horizontale lamellen waarmee je zelf de inkijk en lichtinval perfect kunt regelen. Om je te helpen de beste jaloezieën te kiezen, geven we hieronder enkele tips.

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie tips-en-informatie raamdecoratie-kiezen wat-zijn-de-beste-jaloezien

Wat zijn de beste jaloezieën?

Goede jaloezieën zijn jaloezieën die passen in de ruimte en bij het raam. De beste jaloezieën zijn een perfecte match qua kleur én uitstraling. Houd er rekening mee dat jaloezieën vaak minder mooi ogen bij ramen die lopen van de vloer tot het plafond. Meestal zijn gordijnen dan een betere keuze. Bij Kwantum vind je horizontale jaloezieën met lamellen van 25mm en 50mm breed.

Zorg ervoor dat je de juiste afmetingen weet alvorens je jaloezieën aanschaft. De beste jaloezieën passen perfect. Wij geven hiervoor handige meetinstructies.

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie tips-en-informatie raamdecoratie-kiezen zijn-jaloezieen-verduisterend

Zijn jaloezieën verduisterend?

Over het algemeen zijn horizontale jaloezieën niet geheel verduisterend. Wil je een slaapkamer helemaal verduisteren? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een verduisterend gordijn.