• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Welke gordijnen kiezen voor de keuken en badkamer?

In de keuken en badkamer heb je al snel te maken met vocht en vet. Het is daarom handig van tevoren goed te bedenken welke raambekleding hiervoor geschikt is. Gordijnen in de keuken kunnen zowel mooi als praktisch zijn. Sommige keukens hebben een keukendeur, waarbij een gordijn uitkomst kan bieden voor privacy én isolatie. Gordijnen in de badkamer zijn over het algemeen niet de beste raambekleding door het vochtgehalte in de badkamer. Uiteraard vind je bij Kwantum de beste raambekleding geschikt voor vochtige ruimtes, zoals jaloezieën gemaakt van PVC of kunststof.

Gordijnen voor de keuken

Wil je gordijnen in de keuken? Houd dan rekening met enkele praktische zaken. De keuken is een plek waar volop wordt geleefd. Je kunt er naar hartenlust koken en of je nu een chef in spe bent of gewoon even een eitje bakt: het is vrijwel onvermijdelijk dat er weleens iets spettert. Ook vetaanslag verspreidt zich al snel. Het is daarom handig dat gordijnen in de keuken bestand zijn tegen deze omstandigheden. Kies voor wasbare gordijnen die niet (erg) kreuken, zo hangen de gordijnen in de keuken er in een handomdraai weer fris en schoon bij.

Gordijnen voor de badkamer

Als raamdecoratie zijn gordijnen in de badkamer niet de beste keuze. De badkamer is een vochtige ruimte, waar andere raambekleding beter geschikt voor is. Het beste kies je voor vochtbestendig materiaal zoals PVC of kunststof. Aanrader: jaloezieën in de badkamer geven privacy én je kunt naar wens spelen met de lichtinval.