• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Retourneren

Ben je niet tevreden over je aanschaf bij Kwantum? Dan kun je deze altijd ruilen. Ontvang je liever het aankoopbedrag terug? Dat kan, binnen 14 dagen na aankoop nadat je het product in bezit hebt genomen of hebt ontvangen, met je aankoopbewijs. Voor internetaankopen moet je ons binnen de 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen verwittigen dat je het product wenst te retourneren. Dit kan via het herroepingsformulier of andere ondubbelzinnige verklaring. Daaropvolgend heb je nogmaals 14 dagen om het product in één van onze winkels te bezorgen of terug te sturen. Let op: op maat gemaakte, geknipte of gesneden artikelen (zoals gordijnen) zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht, en kun je dus niet retourneren of ruilen.

De voor jou mogelijke opties zijn afhankelijk of je het product wil retourneren of ruilen. Hiernaast is dit afhankelijk van waar je het artikel hebt gekocht en hoe je het artikel hebt ontvangen.  We hebben deze voor je op een rijtje gezet:

Retourneren van in de winkel afgehaalde aankopen:

Retourneren van een winkelaankoop >
Retourneren van online aankoop >

Retourneren van thuisbezorgde bestellingen:

Kleine artikelen*
Retourneren in alle winkels >
Retourneren per pakketdienst > (tarief pakketdienst)

Grote of zwarte artikelen*
Retourneren in alle winkels >
Maak een ophaalafspraak > (wisselend tarief**)

Ruilen

Ruilen is mogelijk wanneer het artikel in de ongeschonden, orginele verpakking zit. Je kunt je artikel ruilen in één van onze winkels, ongeacht waar je het artikel hebt gekocht.

Terugbetaling

Voor een retour geldt dat de terugbetaling wordt gedaan binnen 14 dagen als de goederen zijn ontvangen, of wanneer is aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerst valt. Voor grote/zware artikelen volgt de terugbetaling binnen 14 dagen na kennisgeving dat je je wil beroepen op het herroepingsrecht. Eventuele waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, valt onder de aansprakelijkheid van de klant.

Wanneer je artikelen retourneert conform de voorwaarden, betalen we alle betalingen terug die we van jou hebben ontvangen, met inbegrip van, desgevallend, de leveringskosten. Dit geldt uitsluitend voor een online aankoop.

*Als een artikel niet groter is dan 1,75 meter en het totaalgewicht niet meer is dan 30 kg valt dit onder kleine artikelen, dit zijn artikelen die je via de pakketdienst kunt versturen. Als een artikel groter is dan 1,75 meter of het totaalgewicht meer is dan 30 kg valt dit onder grote of zwarte artikelen, dit zijn artikelen die je niet via de pakketdienst kunt versturen.

** De kosten voor een afhaalafspraak zijn afhankelijk van de grootte van het artikel. In de meeste gevallen is dit gelijk aan de bezorgkosten die je bij de bestelling hebt betaald.